
Fotó: Kiss Gergő
„A fő csapásvonal a pisztráng, és mellette a vadételek. Nem lehet csak halat szerepeltetni az étlapon, mert nem szereti mindenki, köztük sok gyerek sem.
Minden olyan terméket szeretnénk összegyűjteni, ami a környékhez köthető. Mellette megépítettünk egy kis kemencét, ahol frissen készítjük az ételeket. Tervben van, hogy szarvas kolbászt, szarvas sonkát, tavasztól nyers húst is fogunk árulni. Ha valaki otthon szeretné meglepni a családot egy finom ebéddel, nálunk minden alapanyagot be tud szerezni. A vadhústól a fűszerkeveréken át még a receptet is megkapja, sőt, ha kell, akkor technológiai segítséget is tudunk adni. Itt az ételeket, az alapanyagokat a helyszín adja el” – osztotta meg tapasztalatait a szakember.

Fotó: Kiss Gergő
Míg 10 évvel ezelőtt nagyon sok pisztrángot értékesítettek, mára annak csak a 60 százalékát, ami leginkább a vadhús népszerűségének köszönhető.
– vallotta be Koncz Miklós.