Hírek

Az erdei szálláshelyek újra kinyitják kapuikat az EGERERDŐ Zrt.-nél

A kormány újabb enyhítő járványügyi intézkedésének megfelelően a kisvonatok után az EGERERDŐ Zrt. által üzemeltetett erdei szálláshelyek is kinyitják kapuikat.

A Mátrában a Fenyvespusztai Erdészeti Erdei Iskola és a Galyatető közelében lévő Rudolftanya, míg a Bükkben a Pazsagi Turistaház és a szilvásváradi Erdészeti Apartman 05. 22-től ismét fogadja a kirándulókat.

A bakancsos turisták elszállásolásán túl, Fenyvespuszta és Pazsag kiválóan alkalmas születésnapi, névnapi partik szervezésére, ahol végre felüdítő zöld környezetben, a friss levegőn, szabadon együtt ünnepelhetnek a baráti társaságok!

A zsúfolt éttermek helyett ajánlják magukat családi összejövetelek (házasságkötés, keresztelő, stb.) ideális helyszíneként.

A modern, letisztult stílusú, jól felszerelt erdei szálláshelyek szeretettel várják a családokat is, ahol a nagypapától a legkisebb unokáig újra együtt lehet a család, az erdő lágy ölelésében.

A házakban található rendezvénytermek, közös konyhák, filagóriák, szalonnasütők, bográcsozó helyek, és a végtelennek tűnő zöld környezet ad garanciát a meghitt közös pillanatokra!

A Szalajka-völgy szívében álló Fátyol Vendégházban jól halad a felújítás, így az erdőgazdaság reménykedik benne, hogy nyáron már ott is tudnak szervezni programokat, erdei iskolás foglalkozásokat. A csodás erdei környezetben megbújó ház, azonban nemcsak a gyerekeket, hanem a bezártságból kiszabaduló, feltöltődni vágyó családokat is nagy szeretettel várja, hiszen a felújított szobák, apartmanok, külön-külön is foglalhatók!

Az újra nyitáskor fontos céljuk a vendégek bizalmának megőrzése, így az erdei házakban fokozott figyelmet fordítanak a fertőtlenítésre, az aktuális járványügyi intézkedések betartására, és a szállóvendégek igényeinek kiszolgálására.

A házak elérhetőségei megtalálhatók a facebook-on, ahol üzenetben árajánlatkérésre is van lehetőség!

További híreket „koronavírus” témakörben, ide kattintva olvashat tematikus oldalunkon.

Forrás: EGERERDŐ Zrt. sajtóközlemény