Lapszemle

Vadászházak a tolnai erdőkben

A Gyulaj Zrt. a vadászati idényen kívüli időszakban megnyitja vadászházait azon vendégek számára, akik szeretik az erdő csendjét és a természetközeli kikapcsolódást. Ízelítőként két szálláshelyet ajánlunk.

Óbíródi Vadászházak

A Tamási–Gyulaj közt elterülő dámvadrezervátum szívében álló két vadászházban televízióval, WL interneteléréssel felszerelt 11 kétszemélyes szoba és 2 apartman várja a vendégeket. Minden szobához fürdőszoba tartozik. A házakban T-systems-es mobiltelefonok használhatók.

A pár perces sétára található két horgásztavat körbesétálva, szinte biztosan találkozhatunk a gyulaji erdők kiemelkedő fontosságú és szépségű vadjával, a dámszarvassal.

Kölcsönözhető kerékpárokkal kényelmesen túrázhatunk a házak mellett húzódó aszfaltozott úton. A szállóvendégeknek speciális programokat is kínálnak.

Kisszékelyi Vadászház

A festői szépségű Kisszékely település szomszédságában álló vadászházhoz horgásztó is tartozik, ahol kizárólag a szállóvendégek horgászhatnak.

Az eredményes horgászat érdekében tavasszal a hazai horgászok kedvenc halát, pontyot telepítettek a tóba.

A vadászház mind a hat 2 ágyas szobájában minibár, tágas, kandallós, tetőtéri társalgó áll a vendégek rendelkezésére. WL internetelérés és T-Systems-es telefon működik.

Elérhetőség: Tel./fax: +36 (74) 471-922, +36 (30) 9372-918

E-mail: titkarsag@gyulajzrt.hu; zsoldos@gyulajzrt.hu www.gyulajzrt.hu

Forrás: A Mi Erdőnk