Hírek

A Muzsikál az erdő kiérdemelte a minősített fesztivál címet

Az idén 15 éves Muzsikál az erdő rendezvénysorozat a Magyar Fesztivál Szövetség évadzáró konferenciáján vehette át a minősítést igazoló oklevelet Márta István elnöktől Szabó Lajos és Matúz Viktória, a Muzsikál az Erdő Alapítvány elnöke és titkára.

A minősítés külső szakember személyes jelenlétével szigorú szakmai szempontrendszer alapján történt. Az elismerés országos, nívós végjegy, amely jól mutatja egy-egy fesztivál, rendezvénysorozat színvonalát, a 15 éves Muzsikál az erdő esetében is megerősíti, hogy jó úton járnak a szervezők.

Az országos elismerés új lendületet is ad a szervezőknek, a megújulás az eddig kialakult szervezési elvek megőrzésével és a minőség további fokozásával valósul meg. A Muzsikál az erdő résztvevői a jövőben is természetes léptékű valóságba érkeznek, melyben jól érzik magukat a családtagjaikkal, barátaikkal és új ismerőseikkel együtt.

A fő cél továbbra is a természet szeretetének, a környezettudatosság fontosságának erősítése a művészet erejével. 

A szervezők a turisták által ismert helyszíneket választottak ki rendezvényeiknek,  de olyan megközelítésből, amire mindenki rácsodálkozik. 

A 2019-es évadban is várják programjaikra az érdeklődőket a szervezők, immár a minősített fesztivál címet viselő országos rendezvénysorozatra.

 

Forrás: Muzsikál az erdő