Lapszemle, Szállás

Kisbetyár Vendégház

A Magas-Bakony északi lábánál, a Gerence-patak gyönyörű völgyében bújik meg a Bakonyerdő Zrt. szálláshelye.

A Huszárokelőpusztán található vendégházban kettő 4 ágyas, négy 5 ágyas és egy 8 ágyas szobában összesen 36 fő tud megszállni. Minden szobához tartozik külön fürdő és WC. Közös programok- hoz, étkezéshez 30 fős társalgó és jól felszerelt melegítőkonyha áll a vendégek rendelkezésére.

A Kisbetyár Vendégház négyhektáros, szépen gondozott parkjában játszótér és sporteszközök (pl. asztalitenisz, kosárpalánk, focipálya) szolgálják a szabadtéri kikapcsolódást. A főzéshez pedig kemence, bográcshely és grillezési lehetőségek közül választhatnak a vendégek.

A vendégház alkalmas vállalati tréningek, családi rendezvények tartására, baráti társaságok fogadására, a kirándulni vágyók pedig számos felfedeznivaló túracélpont közül válogathatnak. Könnyen elérhető a Bakony-hegység legmagasabb pontja, a Kőris-hegy, de érdemes bejárni a parkból induló, a „bakonyi Gyilkos-tavat” is érintő Hubertlaki tanösvényt, vagy megismerni a közeli Bakonybél látnivalóit.

A szálláshely megközelíthető a Pápát Zirccel összekötő közúton, Bakonybéltől 7 kilométerre, Bakonykoppánytól 4 kilométerre van. GPS-koordináták: 47.313343, 17.688908. SZÉP-kártyával is lehet fizetni.

Bővebb tájékoztatás a Bakonyerdő Zrt. +36 89 513 133-as telefonszámán kérhető.

Forrás: A Mi Erdőnk