Hírek

Kincsvadász családok a Vértesben

2018 a családok éve. A Vértesi Erdő Zrt. a családok számára kiírt vetélkedőjével hívja fel a figyelmet erre. A Vértes Legnagyobb Kincsvadásza verseny április 27-én indul, és egészen augusztus 31-éig tart.

A vállalkozó kedvű versenyzőket próbatételek várják a Vértes hegység természeti, kultúrtörténeti, történelmi emlékekben gazdag 10 kiemelkedő pontján. Az első állomás GPS koordinátáit megadják a szervezők, a többihez a  helyszíneken elrejtett dobozokban található feladványok, feladatok megoldása visz tovább. Vetélkedőnkkel a Vértes erdeibe kívánják csábítani a családokat, hogy együtt fedezzék fel épített és természeti értékeinket, kulturális örökségeinket. Játsszanak, szórakozzanak, tanuljanak és éljenek egészségesebben!

A versenyre folyamatosan lehet jelentkezni a https://kincsvadaszat.wixsite.com/kincsvadaszat oldalon, A jelentkezéshez  meg kell adni a csapattagok nevét, címét, életkorát, a választott csapatnevet, és csapatonként egy email címet és telefonszámot.

A szervezők az Erdők hetén hirdetnek eredményt.

A nyeremények is csábítóak, az első helyezett csapat egy Lenovo notebookot, egy Nikon D3400 digitális fényképezőgépet és 5 kilogramm szarvashúst vihet haza. A második helyezett csapat díja egy Lenovo notebook és 3 kilogramm szarvashús, a harmadikok pedig egy Nikon D3400 digitális fényképezőgépnek és 2 kilogramm szarvashúsnak örülhetnek.

Emellett, a kincsvadászatot helyes megoldásokkal teljesítő csapatok között további nyereményeket sorsolnak ki a szponzorok felajánlásával!

További információ: https://kincsvadaszat.wixsite.com/kincsvadaszat vagy kincsvadaszat@verteserdo.hu oldalakon.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/Vértesi Erdő Zrt.