Hírek

Önkéntes Nap a Budakeszi Vadasparkban

Idén ősszel sem maradhat el a Budakeszi Vadaspark nagy népszerűségnek örvendő Önkéntes Napja, ami ezúttal november 4-ére, szombatra esik. A 9:00-kor kezdődő közösségi eseményre olyan lelkes önkéntesek jelentkezését várják, akik szívükön viselik a vadaspark sorsát és szívesen ajánlják fel segítségüket a „téli álom” időszakára történő felkészüléshez.

A kezdeményezés során az önkéntes csapat tagjai munkájukért cserébe aznap ingyenesen léphetnek be a vadasparkba!

A szorgos csipetcsapat rengeteg hasznos munkát végezhet el ilyenkor és segítheti a Budakeszi Vadaspark munkatársait az őszi nagytakarításban: gereblyézéssel a falevélből például kitűnő vaddisznó alom válik, de ilyenkor a vízelvezető árkok kitisztítása és a fafelületek lekezelése, újrafestése is aktuális lehet.

Természetesen a munkáért cserébe a jutalom sem marad el: a jelentkezők speciális karszalagot kapnak, ami egész napos ki- és bejárást biztosít a Budakeszi Vadasparkba, és a programokon történő részvételre is feljogosít. A munka végeztével, 13:00 körül pedig mindenki kedvére fogyaszthatja majd a klasszikus eledelnek számító zsíros kenyeret, és a csípős őszi időben elmaradhatatlan forró teát!

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy munkavégzésre alkalmas ruházatban érkezzen. Szerszámot csak 14 éven felülieknek tudnak biztosítani, az értékek és csomagok megőrzését sajnos nem tudják vállalni.

Jelentkezéseket a Budakeszi Vadaspark csak korlátozott számban tud fogadni, regisztrálni a meszaros.orsolya@bkvp.hu címen lehet. A regisztráció határideje november 2-a, 16:00 óra.

Forrás: Budakeszi Vadaspark