Lapszemle

Tartalomfejlesztési és elégedettségi kérdőív Ökoiskolák részére – a kitöltéshez kérjük kattintson ide

Az állami erdőket kezelő erdészeti részvénytársaságok lapja, A Mi Erdőnk már több mint tíz éve igyekszik bemutatni az erdőgazdaságok közjóléti tevékenységét. Az idei évben az Agrárminisztérium vezetése és az erdőgazdaságok vezérigazgatói közösen azt a döntést hozták, hogy minden lapszámból eljuttatunk az Ökoiskolákba. Kíváncsiak vagyunk, hogy hasznosan forgatták-e az újságot?

Tartalomfejlesztési és elégedettségi kérdőív Ökoiskolák részére – a kitöltéshez kérjük kattintson ide

Tisztelt Ökoiskola Igazgatók!

Az állami erdőket kezelő erdészeti részvénytársaságok lapja, A Mi Erdőnk már több mint tíz éve igyekszik bemutatni az erdőgazdaságok közjóléti tevékenységét. A 25 ezer példányban, évente hatszor megjelenő magazin elsősorban az erdőjáró, természetkedvelő nagyközönségnek szól, akikkel hétköznapi nyelven ismerteti meg az erdész szakma sokszínűségét. Felhívja a figyelmet a természetben található értékekre, erdőjárási ötleteket ad, túracélpontokat, erdei szálláshelyeket ajánl. Teszi ezt azzal a céllal, hogy minél többen felkeressék a hazai erdőket kikapcsolódás céljából, és rendszeresen visszatérjenek ebbe a különleges, csodás világba.

Az idei évben az Agrárminisztérium vezetése és az erdőgazdaságok vezérigazgatói közösen azt a döntést hozták, hogy minden lapszámból eljuttatunk az Ökoiskolákba.

Kíváncsiak vagyunk, hogy hasznosan forgatták-e az újságot? Örömmel olvasták lapunkat? Tisztelettel kérjük, hogy töltse ki egyperces kérdőívünket, amivel segíti munkánkat.

Előre is köszönjük szíves együttműködését!

Forrás: A Mi Erdőnk