Hírek

Csúcsot döntött a szilvásváradi Mikulás járat

Mikulás, Mikulás, kedves Mikulás… hangzott el sok-sok csillogó szemű gyermek énekében, akik Mikulás járatainkkal indultak a Nagyszakállúhoz. A program nagy sikert aratott, ahová nemcsak a környékbeliek jöttek el, hanem messzi tájakról is felkeresték erdeinkben a Mikulást.

Forró teával, szaloncukorral, gyümölccsel vártuk a gyerekeket, akik a Mikulás felkeresésre a kisvonatot választották. Mátrafüreden a gyerekek felszállhattak a Mikulás hajtányára. Felsőtárkányba pedig a Nagyszakállú szánjával érkezett. Szilvásváradon is sokan volt kíváncsiak a Gloriett-tisztáson lévő Mikulás kuckóra.

Összesen 2300 fő utazott járatainkon (Gyöngyös, Felsőtárkány, és Szilvásváradi helyszínen) a 4 napos program alatt, ami az előző évekhez képest kimagasló eredmény.

Kisvasúti Üzemünk idei utaslétszáma elérte a 350 ezer főt. Ennek örömére egy ajándékcsomaggal leptünk meg egy kedves családot.

A következő évben induló vasúti fejlesztéseknek köszönhetően bízunk benne, hogy jövőre már a 400 ezredik utast köszöntheti a Mikulást.

Forrás: EGERERDŐ Zrt.