Hírek

Vonatjegyeket is rejt a Mikulás puttonya

A Mikulás ebben az évben is felkeres minket, vonatra száll. Szaloncukorral teli zsákja még egy extra meglepetést is rejt, amivel egy szerencsés családot megajándékoz. Az a család, aki az EGERERDŐ Zrt. kisvasútjainak idei 350 ezredik utasa lesz, egy értékes ajándékcsomagot kap a Nagyszakállútól!

Ezen utaslétszám elérésére társaságunk igen büszke, hiszen ilyen magas számot a tavaszi hókárok után nem is vártunk. Sajnos tavasszal a legforgalmasabb kisvasutunk, a Szilvásváradi Állami Erdei Vasút több hétig nem közlekedett, mivel nyomvonalára fák dőltek illetve a Szalajka-völgy lezárásra került az életveszélyes állapotok miatt. A kárfelszámolási munkák előrehaladtával ismét menetrend szerint közlekedtek vonataink és a szokásos kisvasúti programok már gördülékenyen folytak tovább. Ennek köszönhetően a már évek óta megrendezésre kerülő Mikulás járatunkra történt előzetes regisztrációk szerint elérjük a 350 ezer feletti utaslétszámot, így ezt a nehézségekkel induló évet szép kerek befejezéssel zárjuk!

Arra biztatunk mindenkit, hogy próbáljon szerencsét, regisztráljon Mikulás járatainkra, hogy ő nyerje meg a Mikulás értékes ajándékcsomagját! Az ajándék értékes könyvcsomagot, finomságokat és kisvasutas családi menetjegyet tartalmaz!

A Mikulás mind három kisvasutat felkeresi, így Gyöngyösön, Felsőtárkányban és Szilvásváradon is várja a gyerekeket. Részletes programok a facebook oldalunkon, honlapunkon (www.egererdo.hu) és plakátjainkon olvashatók.

Forrás: EGERERDŐ Zrt.