Lapszemle

Díjazottak

A Pápai Agrárexpón az idén is díjazták a kiállítókat. A vásár nagydíját az expón való, évről évre színvonalas megjelenéséért, szépen kivitelezett standjáért a sárvári Taravis Kft.-nek ítélték oda, amit Szabó István ügyvezető igazgató vett át Csepreghy Nándor miniszterhelyettestől. Pápa város különdíját a gyógynövényes kézműves szappanokat gyártó, Szőke András színész-fimrendező által alapított taliándörögdi Palio Sztár Kft. kapta, amit Áldozó Tamás polgármester adott át. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara díját a szentgáli Ihartü-2000 Erdészeti és Faipari Kft. kapta, amit Győrffy Balázs elnök adott át. Évek óta tartó, magas színvonalú kiállítói részvétele elismeréseként a gépkiállítói díjat Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője adta át a veszprémi MegaZet Kft. képviselőjének.

A Pápai Agrárexpó Nagydíját a sárvári Taravis Kft. kapta. A díjat Szabó István ü

A Veszprém Megyei Kormányhivatal különdíjat ajánlott föl, amelyet színvonalas kiállításáért a bakonyjákói Stihl Gardenics Kft. képviselője vehetett át Takács Szabolcs kormánymegbízottól. A Veszprém Megyei Önkormányzat különdíját Györgykovács Imre somlói borász kapta, amit Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke adott át.

 A 20. Pápai Agrárexpón újból megjelentek a tenyészállatok, ami régi hagyomány az expó történetében. Az állatkiállítói díjat ifj. Eszterhai Csaba ajkai jaktenyésztőnek ítélték oda, amit Radovics Tibor, a NAK Veszprém megyei elnöke adott át.

Az év újdonsága az élemiszeripari kiállítói díj, amelyet szintén a NAK ajánlott föl. A díjat a devecseri Agro-Bos Szarvasmarha Tenyésztő Kft. képviselője vehette át Győrffy Balázs elnöktől.