2017. január 20., péntek
  • Fizessen elő most A mi erdőnk magazinra!         Megjelent A mi erdőnk magazin 2016/6. száma!        Az állami erdőgazdaságok erdészeteinek, erdei iskoláinak és látogatóközpontjainak TÉLI PROGRAMJAI már eléhetők honlapunkon, a Hírek, programok rovatban!          A természetben kirándulna a téli szünetben? Erdei szálláshelyet keres? Az állami erdőgazdaságok programjait és szálláshelyeit megtalálja A mi erdőnk magazinban és a www.amierdonk.hu honlapon.

Szerelemvonat Lillafüredre

Helyszín: 
Miskolc, Dorottya utcai kisvasúti megálló
Időpont: 
2016. február 14.

A „Szerelemvonat Lillafüredre” elnevezésű programot első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezi meg az ÉSZAKERDŐ Zrt. Lillafüredi Állami Erdei Vasút és a Tókert Étterem 2016. február 14-én, a szerelmesek napján. A rendezvényen hangulatos esti kisvonatozás mellett lillafüredi függőkerti séta, a
lillafüredi Ökoturisztikai Központ megtekintése és az este fénypontjaként egy gyertyafényes vacsora várja vendégeket.

További információ: www.eszakerdo.hu.

A részletes programkiírás itt érhető el.

Képek: 

Hírlevél

Ismerősnek jelölöm

Kiemelt PR cikk

Biró Lóránt - Ébred az erdő

Nagyon köszönjük a hazai tájak, erdők hangulatának, szépségeinek, növény- és állatvilágának bemutatására kiírt fotópályázatunkra érkezett felvételeket. Igazán változatos témákat sikerült lencsevégre kapniuk a pályázóknak, a tájképektől, a közeli növény- és állatfotókon át az egy-egy izgalmas mozzanatot megörökítő pillanatfelvételig. A beérkezett pályázatokból A mi erdőnk szerkesztősége a most bemutatott képek készítőit részesítette az állami erdőgazdaságok díjaiban.

Magyar Mezőgazdaság Kft. 1141 Budapest, Mirtusz u. 2. Tel.: +36 (1) 470-0411 Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294

Copyright © Magyar Mezőgazdaság Kft. 2009. Minden jog fenntartva!